Hétköznapi receptek a Regenoros diéta idejére

Regenorozók receptötlet gyűjteménye

Töltött sertéstarja baconbe burkolva, rizzsel és friss kevert salátával

2019. január 19. - Saller Kati

Töltött sertéstarja baconbe burkolva rizzsel, és friss kevert salátával

 

Hozzávalók:

Tarja

Bacon szalonna

Csirke máj

Gomba

Tojás

Hagyma

Fokhagyma

Sertés zsír

Petrezselyem 

Bors

Rizs

Friss saláta

 

50140834_580912892359012_1012087916358270976_n_1.jpg

Elkészítés:

Az apróra vágott hagymát zsíron aranysárgára pirítjuk, majd az apróra vágott gombát beletesszük és sóval,borssal ízesítjük. Miután a gomba megpuhult ,beletesszük a májat amit kb fél cm nagyságú kockára vágunk és a friss finomra vágott petrezselymet. Arra figyeljünk, hogy ne sokáig pirítsuk a májat, maradhat félig nyers állapotban, mert a sütés közben át fog sülni. Így puha lesz és omlós. Mielőtt levesszük a tűzről, még kóstoljuk meg és ízlés szerint fűszerezzük, majd üssünk bele egy egész tojást. Összekeverve kész a töltésre.( Legyen inkább egy kicsit sósabb és borsosabb, ugyanis a sütés közben veszít a fűszerességéből. Bízzatok bennem!)

A tarját leszeleteljük, kiütjük és sózzuk majd a töltelékkel megtöltve feltekerjük és bacon szalonnával burkoljuk.

Tepsibe helyezzük, vizet öntünk alá, mellé szeletelt hagymát és fokhagymát dobunk. Sütőben lefedve, 200 C -on puhára sütjük. Miután megpuhult a fedőt levéve ropogósra pirítjuk.

Tálaljuk rizzsel és friss kevert salátával.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenor-receptek.blog.hu/api/trackback/id/tr314573336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása